Картове

Добре дошли на нашата писта, където предлагаме най-добрият избор на картове! Независимо дали сте начинаещ или напреднал пилот, ние имаме идеалният карт, който ще ви осигури незабравимо изживяване на пистата.

От малки и леки картове за начинаещи до по-мощни и аеродинамични модели за професионалисти, нашите картове осигуряват невероятно ускорение и маневреност на пистата.

Нашите инструктори са опитни и винаги готови да ви помогнат да изберете най-подходящия карт, който отговаря на вашите предпочитания и ниво на умения. Те ще ви предоставят подробни инструкции и съвети за оптимално управление на картата, за да постигнете най-добрите резултати на пистата.

Независимо дали искате да изпитате скоростта на писта или да се състезавате с приятелите си във вълнуващи дуели, нашите картове са идеалният избор.

Карт Sodi LR5

Карт Sodi Junior

Двигател: Honda GX 160 cc
Мощност: 5.5 hp
Максимална скорост: 50 км/ч
Възраст: 6 – 14 години
Мин. Височина: 1.30 м. и допълнително измерване от инструктор, че детето достига педалите и волана и е безопасно да управлява картинга.

HEAD System – Много добро абсорбиране на енергията при удар. Система, непозволяваща натискането на газта при натисната спирачка. Регулиращи се педали, волан и седалка според ръста. Предпазен четериточков колан.

Карт Sodi SR5

Карт Sodi SR5

Двигател: Honda GX 200 cc
Мощност: 6.5 hp
Максимална скорост: 70 км/ч
Мин. Височина: 1.40 м

HEAD System – Много добро абсорбиране на енергията при удар. Система, непозволяваща натискането на газта при натисната спирачка. Регулиращи се педали и седалка според ръста. Предпазен четериточков колан.

Карт Sodi DOUBLE 2Drive

Карт Sodi Double 2Drive

Двигател: Honda GX 270 cc
Мощност: 9 hp
Максимална скорост: 60 км/ч

HEAD System – Много добро абсорбиране на енергията при удар. Регулиращи се педали и система за двойно управление – блокирана или активна.

Управлява се от пилот, навършил 18 години и пасажер / дете навършило 4 г., минимална височина 1 м с подходящ размер каска.

Карт CRG Centurion 270 cc

Карт CRG Centurion 270 cc

Двигател: Honda GX 270 cc
Мощност: 9 hp
Максимална скорост: 80 км/ч

HEAD System – Много добро абсорбиране на енергията при удар. Регулиращи се педали. Система, непозволяваща натискането на газта при натисната спирачка.  Дискови спирачки на 4-те колела.

Управлява се от пилот навършил 16 години, който има постигнато време от 51 сек. с картинг SR 5