Измервателна система

Точността в измерването е поверена на AMB TIMING, които ползват технология и оборудване за време измерване точно както е във Формула 1.

Sofia Karting Ring поддържа база с всички данни от резултатите на клиенти си, като съхранява рекордите и времената на техните обиколки от всяко едно посещение на картинг пистата.

Ако искате да разполагате с пълна история от вашето каране и резултати – FaceRacer.com (линк към faceracer.com) е вашето място, където създавайки свой профил, ще получавате информацията от картинг пистата, както и много други възможности, чрез които ще подобрявате своите резултати на пистата.

Сигурност

Sofia Karting Ring залага на сигурността при карането на картинг – пистата е подсигурена с всички необходими елементи, които гарантират най-висока степен на сигурност – преграждащи бариери, специална настилка, която гарантира изключително добро сцепление, предпазни колани на картовете.

Картове

Sofia Karting Ring е първата картинг писта в света, която предложи на своите клиенти най-новия модел картове на световния производител Sodi.

Контакти

Инструкции за безопасност

Видео инструктаж за безопасност на Sofia Karting Ring

deal

Бърза регистрация на пистата с личен QR код

flag

Постоянен достъп до резултатите

friends

Промоции и бонуси

users

Свържи се с приятели и сравни резултати си с тях

FB_IMG_1437394660782