Тийм Билдинг В София Картинг Ринг

ВИСОКОСКОРОСТЕН ТИЙМБИЛДИНГ

или как да сплотим екипа чрез състезание по картинг

Един от най-нестандартните и запомнящи се формати за тиймбилдинг тренинги екартинг състезание.
София Картинг Ринг има удоволствието да бъде домакин на множество компании решили да сплотят екипа с колективно състезание по картинг. На територията на пистата са проведени редица пресконференции, частни партита, презентации, фирмени събития и семинари. За по-доброто настроение на гостите и докато изчакват надпреварата на своите колеги, се обособява кът, в който всички могат да се насладят на вкусен кетъринг и охладени напитки.

И за успешен бизнес, и за победа в спортно състезание ви е необходим екип. И в двата случая печелите, при условие че състезателите действат целенасочено, умеят да работят заедно и да изпълняват поставените задачи. Уменията и увереността в победата на вашия екип се формират с времето и благодарение на дейности, които допринасят за приятелския климат в отбора. По този начин се подобрява сътрудничеството на работното място и добрите резултати не закъсняват.
В последните няколко години тиймбилдингът, като форма за сплотяване на екипа и създаване на екипен дух се превърна в един от най-често практикуваните фирмени тренинги. Всяка уважаваща себе си и своя персонал фирма започна да обръща внимание на климата и взаимоотношенията в колектива, което за никой не е тайна, че е скритото оръжие за добри резултати. Понякога хората, които работят заедно и на едно място, макар и без да искат, попадат в “омагьосани кръгове”, от които не успяват да излязат сами. Затова най-честотиймбилдинг тренинг се провежда на място, различно от работното.

2017-05-17T01:04:26+00:00

X