Ако идеите за място за празнуване на вашия детски празник и рожден ден са изчерпани, София Картинг ви предлага незабравимо и нетандартно преживяване за малчуганите. Всички навършили 6 годишна възраст могат да се състезават в рождената надпревара.
София Картинг Ринг е идеално място за забавление на вашето дете и отпразнуване на най-вълнуващия рожден ден!

София Картинг Ринг предлага тематични и незабравими изживявания, които ще направят рождения ден още по-специален и весел.

София Картинг Ринг залага на сигурността при карането на картинг – пистата е подсигурена с всички необходими елементи, които гарантират най-висока степен на сигурност – преграждащи бариери, специална настилка, която гарантира изключително добро сцепление, предпазни колани на картовете, предпазни каски и яки.
Маршалите на пистата следят стриктно за спазването на правилата и провеждат подробен инструктаж преди вяка сесия.

Детските картове модел Sodi LR5 са разработени специално за деца и тинейджъри на възраст от 6 до 12 години. Той е изключително надежден и гарантира най-висока степен на безопасност. Регулируем според височината на пилота: седалка, педали и волан могат да бъдат настроени, така че да се постигне максимален комфорт и удобство и малкия „състезател“ да се съсредоточи изцяло в извоюването на победа.

Времетраенето на стандртния рожден ден е 2 часа, като допълнителна екстра за празнуващите включваме фотозаснемане на партито и покани за вашите гости. За родителската част, можем да предложим вкусен кетъринг и охладени напитки, докато чакат децата, в пригодената кафе зона на пистата.